Omsorg og kvalitet

Det er gratis at få bevilget hjemmepleje leveret af Jysk hjemmepleje

Vi tilbyder

Hjemmeplejeydelser

Til fritvalgsborgere

Rengøring

Effektiv og grundig rengøring til private

Altmuligmand

En ekstra hånd med de svære og tunge opgaver i dagligdagen

Det frie valg

Siden 2013 har der været “frit valg” på hjemmeplejeområdet.

Det betyder, at du som modtager af bevilget hjemmepleje selv kan vælge, om det er en godkendt privat leverandør eller kommunen, som skal levere hjælpen hos dig.

Jysk Hjemmepleje er godkendt leverandør af både personlig- og praktisk hjælp i Mariagerfjord Kommune og Rebild Kommune.

Kommunen betaler for den hjælp, som du er bevilget. Det er kommunens visitation, som afgør hvilken hjælp du kan bevilges.

Men det er dig, som modtager af hjælpen, der bestemmer hvem du vil have til at levere din hjælp.

Mulighed for ekstra tilkøb

Vi har alle forskellige ønsker og behov. Med Jysk Hjemmepleje som leverandør af din hjælp, har du mulighed for at tilkøbe ekstra pleje og praktisk hjælp, hvis du ønsker det. Det vil sige, at du kan sammensætte dit hjemmeplejebesøg præcis, som du ønsker det.

Måske ønsker du mere hjælp, end du er bevilget af kommunen? I så fald kan Jysk Hjemmepleje tilbyde ekstra tilkøb, som du selv betaler for.

Vi kan levere både personlig og praktisk hjælp som ekstra tilkøb. Det kan typisk være flere eller længere besøg, som for eksempel ekstra bad, ekstra rengøring, gåture, vinduespudsning eller hovedrengøring.

Ekstra tilkøb tilrettelægges individuelt ud fra dine behov. Hvis du er interesseret i at høre mere om ekstra tilkøb, og hvordan vi kan sammensætte en løsning for dig, så kontakt os og vi tager en snak om det.

Vi gør opmærksom på, at praktisk hjælp ofte kan være tilskudsberettiget via servicefradragsordningen. Du er velkommen til at tage kontakt til os, så finder vi sammen ud af hvilken løsning, der vil være mest fordelagtig for dig.